Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Ο επισκέπτης και χρήστης του ιστολογίου αυτού, αποδέχεται και συμφωνεί να δεσμευτεί από την παρούσα αποποίηση ευθύνης, των όρων χρήσης και της πολιτικής απορρήτου.

1. Γενικά

Αυτό είναι ένα προσωπικό ιστολόγιο. Το περιεχόμενό του έχει αποκλειστικά ενημερωτικό σκοπό, αποτελεί προσωπικές θέσεις και απόψεις των ιδιοκτητών του, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως επαγγελματικές ιατρικές, νομικές, ή οποιουδήποτε είδους συμβουλές. Συνίσταται αυστηρά η επαγγελματική συμβουλή πριν από οποιαδήποτε απόφαση ή δράση του επισκέπτη.

Εξαιρούνται οι συμβουλές εκγύμνασης από την Ευγενία Ν., καθότι είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Οι ιδιοκτήτες του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα ή τη διαθεσιμότητα των πληροφοριών που βρίσκονται στο ιστολόγιο, ή μπορούν να εντοπιστούν ακολουθώντας οποιοδήποτε σύνδεσμο στο ιστολόγιο προς άλλο ιστότοπο.

Οι ιδιοκτήτες δε φέρουν ευθύνη για απώλειες, τραυματισμούς ή/και ζημίες λόγω της προβολής ή/και χρήσης του περιεχομένου αυτού του ιστολογίου.

Οι γνώμες και οι απόψεις που περιέχονται στο ιστολόγιο είναι προσωπικές και δεν έχουν σκοπό την προσβολή ή τη δυσφήμηση ατόμων, εταιριών, θρησκειών, εθνοτήτων, συλλόγων και οργανισμών. Οι γνώμες και απόψεις που παρουσιάζονται στο ιστολόγιο δεν αντιπροσωπεύουν γνώμες, θέσεις και απόψεις τρίτων ή εταιρειών, εκτός και εάν αυτό αναφέρεται ρητά.

Το ιστολόγιο περιέχει συνδέσμους σε άλλα ιστολόγια. Το ιστολόγιο αυτό δεν εγκρίνει, δεν μπορεί να διαχειριστεί και να ελέγξει το περιεχόμενο όλων των εξωτερικών συνδέσμων. Οι ιδιοκτήτες του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για τις πληροφορίες, το περιεχόμενο και τις δράσεις των εταιριών που συνδέονται με τους εξωτερικούς συνδέσμους. Όλες οι πληροφορίες που καταχωρούνται και καταγράφονται στους εξωτερικούς συνδέσμους είναι ευθύνη και ρίσκο του επισκέπτη.

 

2. Πολιτική σχολίων

Τα σχόλια στο ιστολόγιο είναι ευπρόσδεκτα. Παρά ταύτα, ο ιδιοκτήτης του ιστολογίου διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί ή να διαγράψει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση οποιοδήποτε σχόλιο εάν αυτό:

  • Είναι ανεπιθύμητο (spam)

  • Περιέχει προσβλητικές και χυδαίες εκφράσεις και περιεχόμενο

  • Περιέχει έκφραση μίσους, απειλής ή/και προσωπικής επίθεσης

  • Είναι μέρος προωθητικής ενέργειας

Οι ιδιοκτήτες του ιστολογίου δεν φέρουν ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων.

Όλα τα σχόλια είναι απόψεις εκείνων που τα γράφουν, και το οτι επιτρέπονται δε σημαίνει ότι συμφωνούμε με αυτά. Τα σχόλια είναι ευθύνη των ιδιοκτητών τους, και εκείνοι έχουν όλη την ευθύνη για οποιαδήποτε δυσφήμιση ή αγωγή που προκύπτει από κάποιο σχόλιο ή ως άμεσο αποτέλεσμα του σχολίου.

Γράφοντας ένα σχόλιο σε αυτό το ιστολόγιο αποδέχεστε και συμφωνείτε με την Πολιτική Σχολίων. Αν δεν συμφωνείτε με την πολιτική αυτή, παρακαλώ μη γράφετε σχόλια.

 

3. Πολιτική περιεχομένου

Το περιεχόμενο του ιστολογίου αυτού είναι αυθεντικό και ανήκει στους ιδιοκτήτες του, με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Η χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου του ιστολογίου, επιτρέπεται μόνο με την χρήση συνδέσμου, που επιστρέφει στο ιστολόγιο αυτό. Για τη χρήση οποιουδήποτε άρθρου, εικόνας ή περιεχομένου γενικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο parenttoo.info@gmail.com. Οποιαδήποτε παράβαση των παραπάνω, δύναται να εκδιωχθεί νομικά.

 

​​4. Πολιτική απορρήτου

Οι ιδιοκτήτες του ιστολογίου δεν μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες με τρίτους, ούτε και συγκεντρώνονται πληροφορίες για την επίσκεψη ή χρήση του ιστολογίου, παρα μόνο για να αναλυθεί η απόδοση του περιεχομένου, μέσω χρήση cookies, τα οποια μπορούν να απενεργοποιηθούν ανα πάσα στιγμή, μέσω των ρυθμίσεων του internet browser. Οι ιδιοκτήτες δε φέρουν ευθύνη για την αναδημοσίευση του περιεχομένου του ιστολογίου αυτού σε άλλα ιστολόγια ή άλλα μέσα ενημέρωσης χωρίς την έγκρισή του.


Η παρούσα Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών δύναται να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο parentto.info@gmail.com