Δάπεδο puzzle για το παιδικό δωμάτιο

Αν είσαι σαν εμένα και γέννησες καλοκαίρι που έχει ζέστη, τότε όταν έρθει ο χειμώνας θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν θα αγοράσεις χαλί για το παιδικό δωμάτιο. Και αν ναι, τι χαλί?

Εγώ αποφάσισα να βάλω στο δάπεδο αυτά τα παζλ που κυκλοφορούν. Κοστίζει σίγουρα λιγότερα χρήματα από ότι θα έδινα για να καλύψω την ίδια επιφάνεια με χαλί. Έχει πάχος περίπου ένα εκατοστό, έχει πολλά χρώματα και διαφορετικές υφές, έτσι ώστε το μωράκι σου να το βρίσκει ενδιαφέρον. Τουλάχιστον στην αρχή... Να σημειώσω επίσης ότι κάνει και καλή θερμομονωτική δουλειά στο πάτωμα. Το μωράκι σου δε θα κρυώνει δηλαδή. Όπως σε ένα χοντρό χαλί.


Είναι εύκολα προσαρμόσιμο σε μεγάλες ή μικρές επιφάνειες, μπορεί να μπει στο σαλόνι, ή στο διάδρομο, ό,τι βολεύει τον καθένα!


Προσοχή. Κυκλοφορούν κάποια υλικά που δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σε βρεφικά δωμάτια, συνήθως σε αυτά αναγράφεται ότι κάνει για ηλικίες άνω των 3 ετών. Οπότε, αυτά τα προϊόντα θα πρέπει να τα αποφύγετε αν το μωράκι σας είναι μικρότερο.
Κοίτα πώς ενθουσιάστηκε ο μικρούλης μου όταν στρώσαμε αυτό στο δωμάτιό του! Πηγαινοερχόνταν περίπου 15 λεπτά, φώναζε, χαιρόταν, προσπαθούσε να σηκωθεί (δεν περπατούσε ακόμα τότε) και γενικά του άρεσε πάρα πολύ, γιατί εκτός από το ότι ήταν κάτι καινούριο, ήταν χρωματιστό και με διαφορετικές υφές!